Logo Alchim Mic
Logo Alchim Mic

ECOSTICK™

Brandul ECOSTICK™ este marcă înregistrată a ALCHIM PRO EXPERT SRL și reprezintă toate produsele noastre din gama premium de renovare și decorare a locuinței.

Toate produsele noastre sunt re-evaluate în mod periodic și adaptate la nevoile consumatorilor.

Rețetele tuturor produselor sunt gândite și create în fabrica noastră din Buzău. Sunt rodul a zecilor de ani de experiență pe care inginerii noștri chimiști au acumulat-o, și folosind tehnologie de ultimă generație, acestea devin produsele ce vă ajută să dați viață proiectelor dumnevoastră atât la interior cât și la exterior, fie că vorbim de vopsele lavabile, vopsele epoxidice, vopsele decorative economice sau 3în1, adezivi sau diluanți.

ALCHIM PRO EXPERT SRL

Societatea comercială ALCHIM PRO EXPERT a luat ființă prin divizarea în anul 2015 dintr-o altă firmă cu același profil, cu păstrarea salariaților vechi din acest domeniu. A urmat o retehnologizare și achiziția de utilaje profesionale care au mărit considerabil capacitatea de producție și diminuat posibilitatea existenței unor greșeli umane în linia de producție.

Acestea au făcut din ALCHIM PRO EXPERT cea mai importantă firmă din județ în domeniul fabricării de vopsele, lacuri, diluanți, masticuri.

Gama noastră de produse s-a mărit constant în acești ani și se are în vedere mărirea portofoliului de produse în fiecare an. Momentan vă putem oferi produse de calitate superioară în domeniul renovării și decorării locuințelor, fie că vorbim de vopsele lavabile de interior sau exterior, vopsele epoxidice pentru pardoseală, amorse sau grunduri anticorozive, vopsele decorative economice sau vârful de gamă - emailul 3în1 anticoroziv pentru acoperiș, vestitul prenadez - un produs la care s-a păstrat vechea rețetă neschimbată, aracet pentru lemn sau construcții, lacuri pentru lemn, bronz aluminiu sau negru de sobă de cea mai bună calitate.

COD UNIC DE ÎNREGISTRARE: 35149278

NR. DE ORDINE ÎN REGISTRUL COMERȚULUI: J10/849/21.10.2015

ACTIVITATE: 2030 - Fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice și masticurilor.

SEDIU SOCIAL: Municipiul Buzău, Strada Bazalt, Nr. 15, Județ Buzău

Proiecte realizate cu ajutorul produselor noastre

Vopsea Epoxidica
Vopsea Epoxidica5
Vopsea Epoxidica3
Vopsea Epoxidica4
Vopsea Epoxidica2
Ral3